Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове виявлення та припинення нелегальної торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями

Дата: 18.05.2021 08:51
Кількість переглядів: 107

Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області спільно із співробітниками Головного управління ДФС у Черкаської області в ході проведення контрольно-перевірочних заходів на території міста Черкаси встановлено факти незаконного виробництва та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв через роздрібну мережу з порушенням вимог чинного законодавства України.

В ході проведення перевірки було встановлено, що субєкти господарської діяльності на території м. Черкаси в складському приміщенні  встановили обладнання для підпільного виробництва та розливу виготовлених за допомогою зазначеного обладнання фальсифікованих алкогольних напоїв.

Реалізацію саморобних алкогольних напоїв суб’єкти господарської діяльності здійснювали через торгівельні об’єкти на території м. Черкаси, в мережі Internet за допомогою спеціально створеного сайту.

За результатами вжитих заходів вилучено близько тонни такої продукції на загальну вартість понад 450 тис. гривень та все обладнання для підпільного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв і порожню тару для їх розливу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора