Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині привітали правоохоронців із професійним святом

Дата: 05.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

5 липня у Звенигородському відділі поліції ГУНП в Черкаській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Національної поліції України.

У заходах взяли участь голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, секретар Звенигородської міської ради Володимир Низенко, депутат міської ради, ветеран МВС України Євгеній Петров, голова Ватутінської ОТГ Олександр Заборовець та голова Водяницької ОТГ Руслан Каюк.

Фото без опису

До учасників заходу з вітальними словами та побажаннями здоров’я, благополуччя, миру та злагоди, а також подальшого професійного росту звернувся голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський.

Очільник району висловив працівникам поліції вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Побажав і надалі мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів Звенигородщини.

Фото без опису

Кращим співробітникам Звенигородського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області за  сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Національної поліції України голова райдержадміністрації вручив грамоти.

Водночас начальник Звенигородського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Олег Міщенко також вручив обласні грамоти та подяки ГУНП в Черкаській області, ряд поліцейських отримали чергові спеціальні звання.

Фото без опису

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора