Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Психологічна реабілітація постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО

Дата: 22.05.2019 16:11
Кількість переглядів: 336

Фото без описуУправління соціального захисту населення Звенигородської районної державної адміністрації інформує, що Урядом внесено зміни до постанови КМУ від 12 липня 2017р. № 497 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності».

Порядок проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності , вимоги до суб'єктів надання послуг із психологічної реабілітації затверджено КМУ та Мінсоцполітики.

Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності звертається до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, до якої додаються копія посвідчення учасника бойових дій, або особи з інвалідністю внаслідок війни, або учасника війни та копія документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення.

Отримувачі послуг, що мають статус постраждалого учасника Революції Гідності,разом із заявою подають копію посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності.

Учасник антитерористичної операції та постраждалі учасники Револю Гідності самостійно обирають суб’єкта надання послуг, у якого бажаю'» пройти реабілітацію. Управління соціального захисту населення, суб’єкт надання послуг та учасник антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності укладають договір про надання послуг із психологічної реабілітації у трьох примірниках. Оплата послуг із психологічної реабілітації проводиться управлінням соціального захисту населення шляхом відшкодування вартості таких послуг суб’єктам надання послуг відповідно до укладеного договору на підставі актів надання послуг.

Гранична вартість послуг із психологічної реабілітації визначається щороку Мінсоцполітики за пропозицією Служби та за погодженням із Мінфіном.

За консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися у відділ обслуговування осіб з інвалідністю за адресою: м. Звенигородка вул. М.Грушевського,135, каб. №14 тел. 2-16-86.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора