Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2022 09:14
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Шановні ветерани та учасники війни, захисники та жителі Звенигородщини!

У День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вітання та слова вдячності адресуємо, насамперед, ветеранам-фронтовикам, трудівникам тилу, дітям війни – всім, хто на своїх плечах виніс тягар війни.

Дорогі ветерани! Низько вклоняємося вам за ваш подвиг, за вашу нескорену силу волі і духу. Міцного здоров’я вам, довгих років життя, родинного тепла і благополуччя, добра і мирного неба.

Земний уклін від усієї Звенигородщини  і мертвим, і живим, всім,  хто боровся проти нацизму, і зараз відстоює незалежну Україну, хто подарував нам сьогоднішній день.

Нині ми знову змушені виборювати власну свободу зі зброєю в руках, виносити поранених з передової,  матері знову тривожно чекають повернення своїх синів, а діти зі слізьми на очах – своїх батьків.

Український народ  захищав рідну землю тоді,  і  захищає  свою країну сьогодні. Будьмо гідними наших предків, які через століття боротьби зберегли і пронесли для нас з вами незламний дух української нації, дух вільного народу, що прагне жити в мирі на рідній незалежній землі.

Вічна слава нашим захисникам всіх поколінь! Слава Україні!

 

Начальник Звенигородської РВА                                             Юрій ПІКОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора