Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч керівника Звенигородської служби зайнятості з міським головою

Дата: 06.04.2023 08:03
Кількість переглядів: 155

20230404_111903.jpg20230404_111946.jpg

У рамках співпраці між службою зайнятості та Звенигородською міською радою, міський голова Олександр Саєнко відвідав Звенигородську філію Черкаського обласного центру зайнятості.

Керівник служби зайнятості Андрій Федоренко ознайомив голову громади із новими перевагами послуг, які служба зайнятості пропонує жителям громади та роботодавцям. Окремо зупинилися на обговоренні активних програм зайнятості, що покликані сприяти зайнятості соціально вразливих верств населення, ветеранів та вимушено переміщених осіб. Не менш важливою та детальною виявилася розмова про можливості з перенавчання для жителів громади шляхом отримання ваучерів, зокрема в Звенигородському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

Під час зустрічі сторони погодили умови та перелік громадських робіт, які заплановані на  квітень. Такі види робіт будуть проводитися на об’єктах соціальної сфери, зокрема для підтримки обороноздатності громади. На їх організацію вже виділені кошти на умовах співфінансування.

У свою чергу Олександр Саєнко відмітив важливість співпраці служби зайнятості з громадою, позитивно оцінив  впровадження активних програм зайнятості, завдяки яким суттєво підвищиться економічна спроможність місцевих роботодавців, збільшитися працевлаштування безробітних та зменшиться тіньова зайнятість.

 

Шановні клієнти для отримання консультацій звертайтесь безпосередньо до місцевої служби зайнятості за адресою: м.Звенигородка, вул.Кримського, 46а, або за тел. (04740)2-14-20

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора