Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

необхідність виконання податкового обов’язку платниками акцизного податку відповідно до статті 38 Податкового кодексу України від 02 грудня №2755-VI зі змінами та доповненнями.

Дата: 17.06.2023 10:46
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Черкаській області нагадує про необхідність виконання податкового обовязку платниками акцизного податку відповідно до статті 38 Податкового кодексу України від 02 грудня №2755-VI зі змінами та доповненнями.

З метою недопущення податкового боргу звертаємо увагу субєктів господарювання на необхідність контролю за забезпеченням повноти сплати задекларованих податкових зобовязань, та сплатою донарахованих контролюючим органом штрафних (фінансових) санкцій.

 Зазначаємо, що меню «Стан розрахунків з бюджетом»  приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету надає платнику податків кваліфікованого електронного підпису зведену інформацію, станом на момент звернення по кожному виду платежу.

Також платник податків має право надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою «F/J1300204» через меню «Заяви, запити для отримання інформацї» приватної частини Електронного кабінету.

 

 

 

 

 

 

 

 

18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик,235                                           e-mail: ck.zmi@tax.gov.ua

тел.(0472) 33-91-34                                                                           https://ck.tax.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора