Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Звенигородській районній державній адміністрації,

Дата: 06.11.2023 08:57
Кількість переглядів: 67

3 листопада поточного року в приміщенні Звенигородської РДА відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Звенигородській районній державній адміністрації, створене розпорядженням від 27.09.2023р. №84.

До складу ради увійшли представники внутрішньо переміщених осіб, представники громадських організацій та представники структурних підрозділів Звенигородської РДА.

Основним завданням порядку денного було питання щодо обрання керівного складу Ради.

Відкрила та провела засідання Ольга Ніколенко, заступник голови Звенигородської районної державної адміністрації та член Ради ВПО.

На засіданні одноголосно обрали голову Ради – МОТОРНУ Тетяну Григорівну (Покровськ, волонтер Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста) заступника – Слинька Володимира Гнатовича (голова Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України) та секретаря Ради – КАТАНЦЕВУ Вікторію Вікторівну. (Бахмут).

Діяльність Ради буде спрямована, перш за все, на захист прав і свобод ВПО та їх інтеграцію в життя громад району, які прийняли вимушених переселенців.

Наразі, у Звенигородському районі проживає більше 15 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Найбільше переїхали з Донецької, Луганської, Херсонської, Харківської та Запорізької областей.

Рішучість та об'єднані зусилля всіх членів Ради свідчать про важливість цієї ініціативи. Настав час діяти разом, щоб допомогти тим, хто потребує нашої підтримки та сприяти забезпеченню конституційних прав громадянам, яких війна змусила покинути рідні домівки.

Наша спільна робота та постійна увага до цієї проблеми допоможуть змінити життя багатьох людей на краще.

Внутрішньо переміщені особи, громадськість та місцева влада готові напрацьовувати та втілювати в життя механізм підтримки внутрішньо переміщеним особам.

Побажаємо членам Ради з питань ВПО успіхів у роботі.

На зображенні може бути: 2 людини та люди навчаються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора