Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ніщо так не благородить чоловіка, як його добрі справи, а особливо, якщо цей чоловік- воїн-офіцер, такий як Дмитро Недашківський, який пройшов пекло війни з 2014 по 2021 рік.

Дата: 08.12.2023 14:14
Кількість переглядів: 67

-5442895510739471384_121.jpg

Ніщо так не благородить чоловіка, як його добрі справи, а особливо, якщо цей чоловік- воїн-офіцер, такий як  Дмитро Недашківський, який   пройшов пекло війни з 2014 по 2021 рік. Втративши здоров’я, але не силу духу, він  створив на Звенигородщині громадську організацію «П’ять кроків», яка опікується справами побратимів, які повертаються з фронту. Налагоджуючи шляхи співпраці для допомоги  ветеранам, місцева служба зайнятості завжди долучається до волонтерських ініціатив. Адже за словами директора Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості Андрія Федоренка, службі зайнятості є що запропонувати людям, які повертаються з фронту.

Зокрема:

-  можливість отримання грантів для ветеранів та членів їх сімей в сумі до одного мільйона гривень; 

- навчання за більш ніж 80 професіями в центрах професійно–технічної освіти Державної служби зайнятості;

-навчання за ваучерами в навчальних закладах на вибір клієнта;

-компенсаційні програми роботодавцям за працевлаштування ветерана;

-витрати на облаштування робочого місця працевлаштованої особи з  інвалідністю 1-2 групи до 105 тисяч гривень.

Разом з тим, сприяння працевлаштуванню, отримання допомоги по безробіттю залишаються актуальними послугами служби зайнятості.

Намітивши шляхи співпраці, вкотре зійшлися в думці, що співпраця між волонтерськими ініціативами та службою зайнятості є невід’ємною частиною успішної адаптації наших захисників  до цивільного життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора