Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Жовтня, 2023 р., 16:28
Інфографіка ГУ ДПС Юлія – 25 За cічень-вересень 2023 року платники Черкаської області до загального фонду державного бюджету сплатили 165 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Це на 80,7 млн грн або майже удвічі більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомляє в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жавріда.
24 Жовтня, 2023 р., 15:07
Німецький оборонний концерн Rheinmetall та «Українська оборонна промисловість» утворили спільне підприємство. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час німецько-українського бізнесу форуму, що проходить у Берліні.
24 Жовтня, 2023 р., 15:05
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психічну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а також амбулаторне і стаціонарне лікування.
24 Жовтня, 2023 р., 15:02
Днями фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб спільно з колегами Уманщини провели виїзну профілактично-вакцинальну акцію.
24 Жовтня, 2023 р., 14:20
Служба безпеки України блокувала злочинну схему нелегальної міграції з метою уникнення мобілізації. Організатора переправлення чоловіків призовного віку до країн ЄС затримано на Черкащині.
24 Жовтня, 2023 р., 13:55
Кабінет Міністрів України схвалив законопроєкт, яким вдосконалюється вища освіта. Відтепер студенти зможуть створювати власну освітню траєкторію. Зокрема, вибирати спеціальність після вступу в університет, а не одразу після закінчення школи, а також регулювати термін навчання. Зміни до законодавства дадуть змогу оптимізувати роботу закладів вищої освіти, зробити навчання більш ефективним, а також наблизити українську освіту до європейських стандартів. Загалом трансформація передбачає такі зміни:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора