Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2023 р., 09:05
Кожен може спробувати себе в ролі оператора безпілотника просто в застосунку Дія. Ціль — нищити ворожі колони танків. Крім цього, кожен може задонатити на справжню Армію дронів, щоб підсилити наших військових і зберегти життя якомога більшої кількості людей.  Працювали над новою грою для українців разом з компанією iLogos. На початку повномасштабної війни користувачі Дії могли підіймати моральний дух, граючи в «Байрактар» у Дії. Тепер час керувати безпілотниками. Ми вдосконалили функціонал і головне — додали можливість донатити, не виходячи з гри. Тож поки ви знищуєте ворожу техніку віртуально, завдяки вашим донатам наші військові можуть разом з Армією дронів нищити ворога на реальному полі бою.
07 Квітня, 2023 р., 17:10
З оснащенням нового армійського корпусу ЗСУ допомагають аграрії. Всеукраїнська аграрна рада підсилила його 20 автомобілями.
07 Квітня, 2023 р., 15:55
Опалювальний сезон фінішує в області. За планом, до 10 квітня теплопостачання буде припинене до житлового фонду по всій області. Ще через 5 днів – до лікарняних і освітніх закладів. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.
07 Квітня, 2023 р., 15:40
В Україні розпочинається другий етап оптимізації процесу обміну старих ламп розжарювання на сучасні LED-лампи. З 10 квітня ще 500 відділень Укрпошти перестануть бути доступними для онлайн-замовлення лампочок. Здійснити обмін в цих пунктах можна буде до 17 квітня (як користувачам Дії, так і тим українцям, хто не зареєстрований в застосунку).
07 Квітня, 2023 р., 15:15
За січень – березень 2023 року платники Черкаської області до загального фонду державного бюджету сплатили 32,8 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Додатково до державного бюджету надійшло 6,9 млн гривень від індикативного показника. 
07 Квітня, 2023 р., 15:10
“Клас безпеки” з’явився у закладі дошкільної освіти “Веселка” Городищенської міської ради. Відтепер навіть найменші українці матимуть свій інтерактивний простір, де здобуватимуть знання з безпеки життєдіяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора