Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2023 р., 13:25
16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022» триває. Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Прийом заявок на участь триває до 30 квітня.
10 Квітня, 2023 р., 12:55
Квітень підтримує теплий температурний фон, що дістався від попередників. Не зрадить таку теплу температурну тенденцію й тиждень перед Великоднем, відзначає начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.
10 Квітня, 2023 р., 11:21
Найважчий опалювальний сезон в історії української енергосистеми. Адже жодна європейська енергосистема не зазнавала такої масштабної спроби знищення: понад 1200 ракет та дронів випустили росіяни по ключових енергетичних об’єктах, відзначають в НЕК “Укренерго”.
10 Квітня, 2023 р., 10:10
Валерія Іваненко-Кириліна – краща спортсменка березня-2023 на Черкащині. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області. 
10 Квітня, 2023 р., 09:05
Кожен може спробувати себе в ролі оператора безпілотника просто в застосунку Дія. Ціль — нищити ворожі колони танків. Крім цього, кожен може задонатити на справжню Армію дронів, щоб підсилити наших військових і зберегти життя якомога більшої кількості людей.  Працювали над новою грою для українців разом з компанією iLogos. На початку повномасштабної війни користувачі Дії могли підіймати моральний дух, граючи в «Байрактар» у Дії. Тепер час керувати безпілотниками. Ми вдосконалили функціонал і головне — додали можливість донатити, не виходячи з гри. Тож поки ви знищуєте ворожу техніку віртуально, завдяки вашим донатам наші військові можуть разом з Армією дронів нищити ворога на реальному полі бою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора