Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2024 р., 14:47
Вперше у 2024 році в межах програми медичних гарантій стала доступною безоплатна послуга із лікування безпліддя із застосуванням допоміжних репродуктивних технологій. На цей напрям за програмою медичних гарантій передбачено 1,87 млрд гривень. Про це інформують у Міністерстві фінансів України.
08 Квітня, 2024 р., 14:45
Із 20 березня в Україні у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти діє «Єдина ветеранська лінія». Вона безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години.
08 Квітня, 2024 р., 14:37
Служба безпеки заблокувала нову схему ухилення від мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку з Черкаської області. Оборудку організував очільник місцевого благодійного фонду, який обіцяв переправити потенційних призовників до Євросоюзу під виглядом волонтерів. Про це інформують в Управлінні СБ України у Черкаській області.
08 Квітня, 2024 р., 10:25
В області виявили 7 груп, які перешкоджали роботі територіальних центрів комплектування. Адміністратори спільнот уже отримали вироки суду за вчинені кримінальні правопорушення. Про це інформують в Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області.
08 Квітня, 2024 р., 10:10
На територїі Вінницької, Черкаської та Кіровоградської областей встановилась тепла, суха весняна погода. У звʼязку з цим виникає висока ймовірність виникнення лісових пожеж, особливо вразливі до загорань хвойні насадження. Про це інформують у Центральному лісовому офісі.
08 Квітня, 2024 р., 09:45
Від початку 2024 року 6 000 українців отримали ваучер на навчання за державний кошт і зможуть здобути нову професію або спеціальність, чи підвищити свій професійний рівень, щоб бути більш конкурентними на ринку праці. Держава профінансувала їх навчання на 42 млн грн. Про це повідомила Перший віцепрем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко. 
08 Квітня, 2024 р., 09:33
Золото та срібло світової першості виборов гімнаст з Черкащини Ілля Ковтун. Про це інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.
08 Квітня, 2024 р., 09:27
Особи з інвалідністю з-поміж ВПО отримають свої виплати з березня, навіть якщо заява буде оброблена у травні. Про це йшлося на щотижневому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора