Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2023 р., 14:36
Черкащина продовжує приймати вимушених переселенців. Під час робочої поїздки на Звенигородщину очільник області  оглянув кілька місць компактного проживання переселенців.
17 Лютого, 2023 р., 13:10
Пам’ятний день для українців. Вісім років тому в ці дні українські військові вкотре показали ворогу свою міць і незламність у боях за Дебальцеве. Вшанували подвиг захисників Дебальцівського плацдарму в обласному центрі. 
17 Лютого, 2023 р., 12:23
За словами Міністра енергетики України Германа Галущенка, сьогодні та у  вихідні генерація електроенергії продовжить забезпечувати її споживання. Завдяки зменшенню попиту матимемо резерв потужності.
17 Лютого, 2023 р., 12:10
Незважаючи на війну, Мінсоцполітики постійно працює над забезпеченням своєчасних соціальних виплат для підтримки найбільш незахищених верств населення. При цьому, у фокусі Міністерства – осучаснення та цифровізація механізму отримання всіх виплат, допомог, а також розвиток соціальних послуг для громадян, які потрапили у складні життєві обставини – аби якомога більше людей змогли подолати їх та досягти економічної незалежності від зовнішньої допомоги.
17 Лютого, 2023 р., 09:36
Спеціалісти Держгеокадастру Черкаської області протягом 2022 року спрямували до місцевих бюджетів 2 млн 671 тис. грн за надані адміністративні послуги.
17 Лютого, 2023 р., 09:26
Проєкт запустили інтерактивна платформа для вивчення математики GIOS спільно з Українським фондом стартапів за ініціативи Міністерства освіти і науки та за підтримки Міністерства цифрової трансформації та проєкту Дія.Цифрова освіта. PlayMath  допоможе учням самостійно опанувати шкільний курс з математики в цікавому ігровому форматі. Матеріали допоможуть підготуватися до основних навчальних тем з 5 по 9 клас, типів задач та контрольних робіт. Курс відповідає чинній програмі МОН.
17 Лютого, 2023 р., 09:23
16 лютого відбувся черговий обмін полоненими. Додому повернулися ще 100 військових та 1 цивільний – перший заступник міського голови Енергодара Іван Самойдюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора