Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Липня, 2022 р., 09:31
В умовах повномасштабного вторгнення Росії узгодженість і координація дій центральної влади та органів місцевого самоврядування, а також допомога партнерів України є критично необхідними для перемоги над ворогом та відбудови країни. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час онлайн-виступу на круглому столі «Разом з Україною. Механізми взаємодії органів місцевої та регіональної влади у воєнний час».
06 Липня, 2022 р., 16:40
Міністерство освіти і науки України підготувало інформацію щодо особливостей організації нового 2022/23 навчального року та рекомендації першочергових кроків із підготовки до нього.
06 Липня, 2022 р., 16:30
ІТ-кластер Черкащини динамічно розвивається. Попри війну розширяється та з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує ЗСУ. Перспективи співпраці між обласною владою та ІТ-вцями обговорили сьогодні під час зустрічі голови ОВА Ігоря Табурця та представників галузі.
06 Липня, 2022 р., 13:37
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль передав від імені України заявку на вступ нашої держави до Організації економічного співробітництва та розвитку. Як повідомив Глава Уряду, це відбулося під час дискусії про практичне впровадження Плану відновлення України в межах конференції у Лугано (Швейцарія). Заявку на вступ до ОЕСР Прем’єр-міністр передав Генеральному секретарю Організації Матіасу Корману.
06 Липня, 2022 р., 11:40
Черкаська обласна військова адміністрація продовжує забезпечувати гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб, які проживають у громадах області. Так, цього тижня 8 громад отримали 14,5 тонн вантажів.
06 Липня, 2022 р., 10:48
Лісівники Черкащини закликають завчасно підготуватися до опалювального сезону. Реалізація деревини дров’яної непромислового використання населенню для опалення у держлісгоспах відбувається за наступною процедурою.
06 Липня, 2022 р., 10:32
Уряд уже розпочав підготовку до опалювального сезону, розуміючи всі виклики та загрози. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час брифінгу в межах Конференції відновлення України в Лугано.
06 Липня, 2022 р., 09:25
Загальні бойові втрати противника з 24 лютого до 6 липня орієнтовно склали:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора