Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Лютого, 2024 р., 10:55
Подати звіт про виконаний ремонт за програмою єВідновлення тепер можна через ЦНАП, нотаріуса чи портал Дія. Про це інформують у Міністерстві відновлення, розвитку територій та інфраструктури України.
16 Лютого, 2024 р., 10:31
Якісна безоплатна реабілітація має бути доступна в кожній кластерній лікарні. На цьому наголосив Міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко під час робочої поїздки в Кіровоградську область.
16 Лютого, 2024 р., 09:15
Роботодавці, які облаштували робоче місце для людини з інвалідністю, можуть отримати компенсацію від держави через Дію. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко, інформують в Мінекономіки. 
16 Лютого, 2024 р., 09:07
Збитки на понад 350 тисяч гривень зазнав бюджет однієї із територіальних громад Золотоніщини. Причина – неякісно виконані ремонтні роботи в укритті освітнього закладу. Про це поінформували правоохоронці на засіданні робочої групи “Прозорість і підзвітність”, що створена при Черкаській ОВА. 
15 Лютого, 2024 р., 17:55
Ламають стереотипи та впроваджують нові стандарти. Сімейні лікарі Канівського центру первинної медико–санітарної допомоги розширюють компетентності. Пацієнти сімейних лікарів отримують базову психологічну допомогу та супровід із охорони ментального здоров’я. За потреби – більш поглиблене лікування у профільного спеціаліста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора