Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородське відділення ФСС у Черкаській області

 
28 Червня, 2020 р., 23:58
  Для отримання одноразової страхової допомоги за Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб» медичні працівники, яким буде встановлено інвалідність внаслідок захворювання на COVID-19, а також члени родини, батьки та утриманці в разі смерті медичного працівника мають подати до робочого органу Фонду соціального страхування України відповідну заяву. Форми заяв про призначення страхових виплат затверджено наказом виконавчої дирекції Фонду.
 
23 Червня, 2020 р., 16:37
Фонд соціального страхування України здійснить страхові виплати у випадку захворювання або смерті медичних працівників у  зв’язку з інфікуванням коронавірусною хворобою. Відповідний порядок надання страхових виплат Кабінет Міністрів України затвердив сьогодні, 17 червня.
 
17 Червня, 2020 р., 16:38
   Станом на сьогодні, 17 червня, Фонд соціального страхування України отримав 3 357  повідомлень від закладів охорони здоров’я щодо гострого професійного захворювання медичних працівників на COVID-19. Про це начальник управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції ФССУ Сергій Таровик повідомив на селекторній нараді за участі начальників відділів управління профілактики страхових випадків, керівників і страхових експертів з охорони праці управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві.
11 Червня, 2020 р., 10:00
При оформленні заяви-розрахунку, за якою Фонд соціального страхування України фінансує лікарняні, роботодавці мають вказувати ті листки непрацездатності, на підставі яких необхідно здійснити виплату матеріального забезпечення. Включення до заяви-розрахунку лише первинного лікарняного листка без зазначення листків непрацездатності, які були видані як продовження первинного, та за якими призначено допомогу від Фонду, є порушенням порядку використання страхових коштів.
11 Червня, 2020 р., 09:00
Понад 48,7 тисяч, або 23,9% потерпілих на виробництві та членів їх сімей, які отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати і медико-соціальні послуги, є внутрішньо переміщеними особами.
05 Червня, 2020 р., 10:34
Період перебування у відпустці без збереження заробітної плати вважається невідпрацьованим з поважних причин та виключається з розрахункового періоду при визначенні суми матеріального забезпечення від Фонду соціального страхування України.
05 Червня, 2020 р., 10:30
На обліку у Фонді соціального страхування України перебуває понад 3,3 млн роботодавців, фізичних осіб-підприємців, самозайнятих і інших осіб, які зобов’язані сплачувати ЄСВ. З них юридичних осіб – понад 1,4 млн, фізичних осіб – 1,9 млн.
28 Травня, 2020 р., 23:46
Фонд соціального страхування України опікується понад 12 мільйонами працюючих українців.
22 Травня, 2020 р., 23:44
На період самоізоляції під меднаглядом і перебування у закладах охорони здоров’я медичні працівники отримають від Фонду соціального страхування України компенсацію 100% втраченого ними заробітку. Відповідний Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою підвищення спроможності системи охорони здоров’я України протидіяти поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» набув чинності сьогодні, 19 травня.
15 Травня, 2020 р., 19:37
Фонд соціального страхування України опікується понад 12 мільйонами працюючих українців, близько половини з яких – жінки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора