Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2024 р., 14:07
Кабінет Міністрів України розширив можливості отримання грантів підприємствами, що виробляють невійськові дрони або їх частини. Відтепер такі підприємства зможуть отримувати грант від держави у розмірі 80% вартості поданого проєкту.
26 Березня, 2024 р., 12:17
Черкащина продовжує будувати фортифікації на Сході країни. У цьому напрямі взаємодіють із військовими. Про це повідомив очільник області Ігор Табурець.
26 Березня, 2024 р., 11:18
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги реабілітації вони можуть отримати на безоплатній основі. Зокрема, йдеться про медзаклади, у яких є договір із НСЗУ, де застосовуються виключно доказові методи реабілітації.
26 Березня, 2024 р., 11:00
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць. Її запущено командою Мінветеранів спільно з Червоним Хрестом України у тестовому режимі.
26 Березня, 2024 р., 10:20
У Звенигородському районі продовжується систематичний моніторинг прозорості та відкритості публічних закупівель, який проводиться в межах діяльності робочої групи "Прозорість і підзвітність".
26 Березня, 2024 р., 09:42
Громадська організація «Навчай для України» спільно з мовною програмою Future Perfect оголосили про набір молодих знавців англійської для викладання у громадах. Мета партнерства — створити рівні можливості реалізації для кожної дитини незалежно від місця народження чи проживання. Про це інформують у Мінцифри. З моменту заснування спільнота «Навчай для України» охопила 43 школи в 5 областях України. Цьогоріч ми запрошуємо учасників викладати у Київській та Одеській областях протягом одного або двох років.
26 Березня, 2024 р., 09:38
Кожен із нас плекає повагу і подяку до воїнів, які захищають нас і нашу землю. Але, коли зустрічаємо рідних або знайомих, які приходять з війни, а тим паче незнайомих ветеранів чи ветеранок, — нам часом бракує досвіду і знань, як проявити свої почуття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора