Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГУ ПФУ в Черкаській області

26 Липня, 2021 р., 10:01
Для держави. Неформальна економіка і незадекларована праця обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів. Зрештою, через несплату податків й єдиного соціального внеску держава змушена підвищувати податки для бізнесу, щоб виплачувати пенсії, лікарняні, утримувати школи, лікарні, бібліотеки, дитячі садочки, ремонтувати дороги і освітлювати вулиці тощо.
26 Липня, 2021 р., 10:00
Ведення обліку трудової діяльності працівників відбуватиметься в електронній формі. Відповідний Закон (№ 1217-IX) набув чинності з 10 червня 2021 року.
 
15 Червня, 2021 р., 16:50
У 2021 році для призначення пенсії за віком у 60 років необхідно мати стаж роботи не менше 28 років. Відповідно до ст.12 Закону  №1058 особи, які досягли 16-річного віку та не належать до кола осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванню відповідно до ст.11 цього Закону, в тому числі особи, які навчаються у вищих навчальних закладах за денною формою навчання, а також в аспірантурі та докторантурі, іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають або працюють на території України, громадяни України, які постійно проживають або працюють за межами України, якщо інше не встановлено міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, мають право на добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.
 
15 Червня, 2021 р., 16:48
Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області в межах компетенції повідомляє.
 
02 Червня, 2021 р., 16:00
Щороку у квітні Пенсійний фонд України перераховує пенсію працюючим пенсіонерам відповідно до абзацу 5 частини четвертої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора