Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Лютого, 2021 р., 08:40
Завдяки курсу українці зможуть навчитись подавати повідомлення про можливі факти корупції через сайти державних органів. Також громадяни знатимуть, хто такий викривач, які в нього права та гарантії захисту згідно із законом, до якого органу потрібно подавати повідомлення про корупцію та яку суму винагороди може отримати викривач.
05 Лютого, 2021 р., 08:06
Програма житлових субсидій є головним механізмом забезпечення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг. Але не всім категоріям населення призначають субсидію. За яких умов субсидію не нараховують, розповів директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслан Чикало.
05 Лютого, 2021 р., 08:05
Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт, яким дозволяється використання цифрових паспортів нарівні з паперовими.
04 Лютого, 2021 р., 12:00
До 1 березня 2021 року триває прийом документів на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджується особам віком до 35 років, особливі досягнення якої сприяють розвиткові молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора