Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2021 р., 11:33
Черкаська обласна філармонія розпочинає вечірній променад – поетичний марафон “Лесині тональності” присвячений 150-ти річчю від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки. Для того, щоб долучитися до марафону, потрібно записати на відео як ви читаєте поезію Лесі Українки та опублікувати на своїй сторінці у Фейсбуці з хештегом  #ЛесинітональностіЧеркаськафілармонія.
03 Лютого, 2021 р., 11:30
Станом на ранок 3 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечений, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожники Черкаської області продовжують працювати у посиленому режимі. Минулої доби на автодорогах державного значення Черкаської області працювали 50 одиниць спецтехніки.
03 Лютого, 2021 р., 10:10
Відкритий конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на  внутрішньообласних приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області, оголошує Департамент інфраструктури та ЖКГ облдержадміністрації.
02 Лютого, 2021 р., 15:50
В області тривають перевірки закладів, які надають послуги з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику. Для цього на Черкащині створили 17 мобільних груп.
02 Лютого, 2021 р., 13:43
Брак знань, досвіду управління та відсутність доступних фінансових інструментів — це проблеми, які стояли на заваді до розвитку власної справи Юрія Лісяного, власника підприємства, що надає послуги з перевезення продуктів харчування.
02 Лютого, 2021 р., 13:20
Державними дворічними стипендіями видатним діячам культури і мистецтва відзначив черкащан Президент України. Про це йдеться в указі Глави держави.
02 Лютого, 2021 р., 11:34
Станом на 6 годину 2 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає. Цієї ночі на автодорогах державного значення Черкаської області працювало 119 одиниць спецтехніки. Для недопущення утворення ожеледиці на дорогах, за добу використано більше 3700 тонн протиожеледної суміші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора