Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Жовтня, 2016 р., 14:23
7 жовтня звенигородчани прийшли на центральну площу міста, аби віддати данину шани Максиму Фролову, провести в останній в його земному бутті шлях та висловити щирі співчуття його близьким.
06 Жовтня, 2016 р., 12:17
Звенигородським районним краєзнавчим музеєм ім. Т.Г.Шевченка спільно з учнями  першого курсу ДНЗ «Звенигородського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» в урочищі Діброва було проведено жалобний захід, що  присвячений 75-річчю однієї з найбільших трагедій в історії України ХХ століття.  29 вересня 1941 року в окупованому нацистами Києві в Бабиному Яру почались масові розстріли мирного населення міста - за два дні було вбито близько тридцяти трьох з половиною тисяч євреїв. До 1943 року Бабин Яр став місцем розстрілу до 200 тисяч чоловік. Серед них військовополонені,  учасники підпільних націоналістичних груп, в’язні тюрем, душевнохворі з лікувального закладу ім. І.Павлова.
05 Жовтня, 2016 р., 15:50
        Більшість працівників підприємств, установ та організацій під час трудової діяльності повинні щороку проходити медичні огляди.
04 Жовтня, 2016 р., 09:51
  Нещодавно закінчився чемпіонат району по футболу, що проходив протягом травня-жовтня 2016 року на футбольних полях Звенигородщини. За підсумками змагань, бронзові нагороди виборола команда «Юність» м. Звенигородка, срібними призерами стала команда «Вікторія» с. Стецівки, а золоті медалі, в черговий раз, завоювала команда с. Княжі.
03 Жовтня, 2016 р., 12:22
       Теплим осіннім  днем, 1 жовтня, відбулись спортивні змагання з легкої атлетики серед учнів 6-7 класів району на призи воїнів АТО району. Спортивна зустріч розпочалася  з вітальних слів очільників району – голови  райдержадміністрації Василя Довбуша та голови районної ради Володимира Кучера та учасника антитерористичної операції Сергія Прудиуса.
30 Вересня, 2016 р., 15:28
З нагоди Дня працівників освіти 29 вересня  у районному Будинку культури відбулися святкові заходи.
28 Вересня, 2016 р., 15:19
27 вересня  в сесійному  залі районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників дошкільних закладів. Голова райдержадміністрації Василь Довбуш сердечно привітав вихователів, помічників вихователів, всіх працівників дошкільних закладів,  ветеранів-пенсіонерів дитячих дошкільних установ міста та сіл району зі святом, висловив щиру вдячність за наполегливу творчу  працю, за  величезне терпіння і любов до вихованців, до професії  та кращим працівникам дошкільних закладів району  вручив грамоти та подяки  райдержадміністрації.
27 Вересня, 2016 р., 10:59
Нову обласну програму навчання медиків за світовими стандартами розроблять в області. Про це сказав голова Черкаської ОДА на фінальному етапі курсу «Підтримка життя під час травми». Він відбувся напередодні на території Центру підвищення кваліфікації лікарів у Черкасах.
21 Вересня, 2016 р., 09:21
Щонайменше вдвічі збільшити ресурс на ремонт доріг планують у Кабміні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, перебуваючи на Черкащині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора