Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Серпня, 2016 р., 12:31
Понад 5 млн. грн. уже заощадили завдяки електронній системі ProZorro на Черкащині. Тут із нею працюють рік – розпочали серед перших в Україні. Хоч лише з 1 серпня це стало обов’язковим: усі державні закупівлі у країні тепер проводять винятково у ProZorro.
02 Серпня, 2016 р., 17:06
Два тижні на надолужування. Стільки часу дав голова Черкаської ОДА районам, де відсоток призначення субсидій не дотягує до середнього по області. Про це йшлося на координаційній нараді в Черкаській ОДА.
02 Серпня, 2016 р., 17:02
Майбутній Центр розвитку підприємництва та соціальних ініціатив моделюють на Черкащині. Тут уже сформована ініціативна група. Своє бачення майбутнього центру вона презентувала в Черкаській ОДА.
02 Серпня, 2016 р., 16:41
Вікторія Пипа – сільський голова Мокрокалигірської сільської ради та однойменної об’єднаної громади, що в Катеринопільському районі.
02 Серпня, 2016 р., 08:49
Серпень – схил літа, літне тепло спадає, хоч спочатку це непомітно. Перша половина серпня – жарке літо, друга – близька до передосіння, коли погода вже нестійка, але в цілому ще досить тепла. Серпень – найспокійніший місяць літа.
02 Серпня, 2016 р., 08:39
 Штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище:  2-4 серпня утримається     висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.
28 Липня, 2016 р., 16:27
Запрошуємо звенигородчан  долучитися  до використання коштів районного бюджету на важливі, на їхню думку, проекти.
27 Липня, 2016 р., 09:33
26 липня  заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  Юрій Піковський, голова профспілки агропромислового комплексу Лідія Слиньченко спільно з головами районних організацій ветеранів Петром Уманцем, Товариства Червоного Хреста Володимиром Слиньком привітали із 90-річним ювілеєм  учасницю війни, ветерана праці, остарбайтера, кавалера ордена «Знак Пошани» Марту Тарасівну Бабій.
26 Липня, 2016 р., 16:29
- Основним завданням цивільного захисту області слід вважати підвищення ефективності функціонування та посилення надійності територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  та її ланок щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру, зниження рівня наслідків надзвичайних ситуацій, – наголосив заступник голови облдержадміністрації  Костянтин Омаргалієв  під час наради, що відбулась за результатами проведеної з 18 по 26 липня комплексної інспекторської перевірки стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки у Звенигородському районі та м.Ватутіне.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора