Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2023 р., 11:45
Одним з основних завдань для забезпечення безпеки та захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій є гарантування ефективного та своєчасного оповіщення громадян. З метою створення оптимальних умов для реагування на потенційні загрози та подолання надзвичайних ситуацій, Департамент цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодіі з правоохоронними органами Черкаської обласної державної адміністрації організували навчання на тему "Створення та модернізація місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення".
07 Листопада, 2023 р., 16:02
Війна стала викликом для виробників Черкащини. Водночас і стимулом для змін задля стійкості та ще більшої конкурентоспроможності продукції на ринках. На цьому наголосив начальник ОВА Ігор Табурець, відвідуючи одну з компаній регіону.
07 Листопада, 2023 р., 15:58
Повномасштабна війна внесла свої корективи в тактику, але не змінила стратегію. Децентралізація була і залишається на часі. Бо це реформа для майбутнього, для багатьох поколінь українців. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу на конференції «Реформа децентралізації».
07 Листопада, 2023 р., 15:03
Під час лісокультурних кампаній лісівники відновлюють ліси на суцільних зрубах, а також створюють нові насадження цим самим збільшують площу лісів. Цієї осені філії Черкаської області ДП “Ліси України” створять 11 га нових лісів, а також здійснять лісовідновлення на площі 261,6 га. Зокрема, у філії “Золотоніське лісове господарство” цієї осені уже створили 1,1 га нового лісу.
07 Листопада, 2023 р., 13:50
Помічник ветерана – це той, хто фасилітує діалог між органами влади та ветераном. Про це розповіла Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.
07 Листопада, 2023 р., 13:25
Громадські інституції,  які працюють на підтримку  ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до  2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу “Варто: Єднання”. Про це інформують в Українському ветеранському фонді.
07 Листопада, 2023 р., 11:50
Осінь продовжує дарувати аномальне тепло. Температурний фон з початку листопада становить 13-15° при нормі на цей час 5° тепла. Температурний фон відповідає середині вересня. У вихідні на метеостанціях Золотоноша та Чигирин зареєстровані нові температурні рекорди. Про це інформує Черкаський обласний центр з гідрометеорології.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора