Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Листопада, 2023 р., 14:17
Відтепер українці можуть отримати електронну постанову в справі про адміністративне порушення та сплатити штраф у Дії навіть не виходячи з дому. Це зекономить час та допоможе швидше закрити справу без зайвої бюрократії. 
03 Листопада, 2023 р., 11:02
Це перший в Україні профільний ресурс, присвячений всім питанням вакцинокерованих інфекцій, щеплень та використання вакцин. На вебсайті vaccine.org.ua міститься вичерпна інформація про вакцинацію в Україні для медичних фахівців та представників громадськості, які шукають доказові матеріали про вакцини та щеплення.
03 Листопада, 2023 р., 10:40
Платники продовжують підтримувати нашу державу у складний воєнний час, сумлінно перераховуючи податки. За оперативними даними, надходження до зведеного бюджету у січні – жовтні 2023 року по платежах, що контролюються ДПС, становлять 976,8 млрд грн. Про це інформують у Державній податковій службі області.
03 Листопада, 2023 р., 10:28
Триває розвиток експериментального проєкту Мінветеранів із впровадження в Україні інституту помічника ветерана. На 550 запланованих посад помічників у 10 пілотних регіонах вже є понад 570 кандидатів. Прийом заяв від бажаючих відбувається через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua/).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора