Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

05 Вересня, 2023 р., 16:57
Триває розвиток експериментального проєкту з розбудови в Україні інституту помічника ветерана в чотирьох областях держави за ініціативи ветеранського відомства. Позаду – більша частина своєрідного селекційного його періоду, що мав відібрати гідних кандидатів, спроможних пройти навчання та якісно виконати місію із супроводу процесу повернення військових людей до цивільного життя.
05 Вересня, 2023 р., 16:45
Українська економіка відновлюється, а кількість фізичних осіб-підприємців в Україні перевищила довоєнні показники.  Про це розповіла заступник Міністра економіки України Надія Бігун під час прямого ефіру Національного телемарафону.
05 Вересня, 2023 р., 14:20
Там нададуть психологічну, юридичну, гуманітарну чи іншу допомогу сім’ям, які переїхали через війну або опинились у скрутній ситуації. Перелік таких локацій пропонує Українська мережа за права дитини.
05 Вересня, 2023 р., 11:25
Національний банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції “Смілива гривня”. Упродовж наступних трьох місяців – з 4 вересня до 30 листопада 2023 року – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора