Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2023 р., 09:30
Мінсоцполітики розробило низку нововведень. Згідно з ними допомога надаватиметься тим, хто найбільше її потребує. Певним категоріям ВПО виплати призначатися не будуть.
13 Липня, 2023 р., 15:46
Модернізація економіки, підвищення ролі високотехнологічної та інноваційної складової. Це – спільний порядок денний ІТ-спільноти й влади. На цьому наголосив очільник Черкащини Ігор Табурець на ІTFUSION BUSINESS FORUM. 
13 Липня, 2023 р., 14:45
Нарешті українці позбудуться герба СРСР, а на щиті монумента «Батьківщина-мати» з’явиться тризуб. Міністерство культури та інформаційної політики України оголошує про запуск масштабного проєкту «Тризуб Батьківщини».
13 Липня, 2023 р., 14:06
Міністерство охорони здоров’я нагадує, що на період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи значно спрощена – експертиза проводиться за направленням лікарсько-консультативної комісії незалежно від місця реєстрації, проживання чи перебування громадян, які звертаються для встановлення групи інвалідності. 
13 Липня, 2023 р., 14:02
Міністерство культури та інформаційної політики долучилося до проєкту «Культура пам’яті в повоєнній Україні». Це довгостроковий проєкт, який Громадська організація  «Музей сучасного мистецтва» та платформа культури пам’яті Past/Future/Art реалізують за підтримки Швейцарії: організації Swiss Development & Cooperation та Посольства Швейцарії в Україні, разом із Міністерством культури та інформаційної політики України, а також профільними установами. Куратори програми — Юлія Гнат, Ольга Балашова, Гнат Забродський, Катерина Семенюк, Оксана Довгополова.
13 Липня, 2023 р., 14:00
Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України в межах програми EU4DigitalUA представили фінальні результати пілотного проєкту «Оновлена інформатика — IT-студії». Підсумки пілотування підбили разом з учасниками проєкту під час онлайн-мітапу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора