Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2023 р., 16:10
Ресурс Освіта.ua оприлюднив щорічний консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти 2023 року. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького піднявся на 6 сходинок вгору і підтвердив звання лідера освіти Черкащини та увійшов у тридцятку кращих в Україні.
03 Липня, 2023 р., 15:56
У 2023 році Україна вперше підготувала та подала три номінації на включення до Списків нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Дві з них розглядатимуть наступного року – це міжнародна номінація до Репрезентативного списку, підготовлена спільно з Республікою Естонія, «Українська писанка: традиція і мистецтво», а також номінація до Реєстру належної практики охорони «Практика з охорони кобзарсько-лірницької традиції».
03 Липня, 2023 р., 13:50
63 випадки захворювання  на COVID-19 виявили минулого тижня в області. З них дітей – 7. Про це інформують в ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України».
03 Липня, 2023 р., 12:55
За рік дії урядової грантової програми єРобота держава інвестувала в розвиток бізнесу 4 млрд грн. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко.
03 Липня, 2023 р., 12:07
Служба безпеки провела багатоетапну спецоперацію у Черкаській області. У результаті комплексних заходів затримано поплічника рашистів, який збирав інформацію про базування Сил оборони та планував підірвати залізницю під час переміщення військової техніки.
03 Липня, 2023 р., 11:55
Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує організовувати виїзні вакцинації. Цього разу спільно з керівниками та фахівцями Уманського і Жашківського відділень Уманського міськрайонного відділу Центру та колегами з ЦПМСД відвідали три населені пункти Уманщини – смт Бабанка, села Ладижинка та Соколівка.
03 Липня, 2023 р., 11:52
Усі управління соціального захисту населення в Україні мають приймати заяви на одноразову матеріальну грошову допомогу постраждалим від підриву Каховської ГЕС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора