Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Березня, 2024 р., 11:28
У 2023 році українці скористалися е-підписом та е-печаткою 20 мільярдів разів, що вдвічі більше, ніж у 2022-му. Про це інформують у Міністерстві цифрової трансформації України. Це означає, що люди дедалі частіше укладають договори, підписують документи та ведуть документообіг онлайн. Тож мають більшу довіру до електронних послуг. Сфера електронної ідентифікації та електронних довірчих послуг стрімко розвивається.
07 Березня, 2024 р., 09:45
Інтернет-видання Texty.org.ua за підтримки ОБСЄ та CDTO Campus під патронатом Міністерства цифрової трансформації провели два дводенні тренінги для лідерів цифрової трансформації центральних органів виконавчої влади й органів місцевого самоврядування та державних адміністрацій.
07 Березня, 2024 р., 09:40
Соціальна мережа та освітня платформа для креативних індустрій CASES за участі Дії та адвокатського об’єднання Juscutum запустила безплатний онлайн-курс про створення та ведення ФОП. Про це інформують у Міністерстві культури та інформаційної політики України.
07 Березня, 2024 р., 09:27
З настанням сухої вітряної погоди в лісах України підвищується пожежна небезпека. Про це попереджають у Державному агентстві лісових ресурсів  України.
07 Березня, 2024 р., 08:30
Розвиток Співпраці та Підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб: Засідання Ради у Звенигородській районній військовій адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора