Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2024 р., 17:27
У Харкові Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте провели переговори у вузькому, розширеному форматах та у форматі засідання військового кабінету. А також підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Нідерландами.
01 Березня, 2024 р., 15:58
Деньги и банковская карта на пенсионном удостоверении, в Киеве, 13 сентября 2017 г. Фото Ратынский Вячеслав / УНИАН Із першого березня жителям Черкащини проіндексована пенсія. Перерахунок пенсій з 1 березня 2024 року проведено без додаткових звернень пенсіонерів, за матеріалами пенсійних справ. Про це інформують в ГУ Пенсійного фонду України у Черкаській області.
01 Березня, 2024 р., 14:50
Календарна весна на Черкащині розпочалася антициклональною погодою. Баричний максимум продовжує захищати наш регіон від дощових хмар, і яскраві сонячні промені активно прогрівають повітря до 10-13° тепла. Погода сонячна, суха та аномально тепла, інформує начальник обласного гідрометцентру ВІталій Постригань. 
01 Березня, 2024 р., 14:40
З 1 березня до 1 травня Держкомтелерадіо проводить прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Про це інформують у Держкомтелерадіо.
01 Березня, 2024 р., 12:47
Знання з мінної та пожежної безпеки, домедичноїдопооги та дорожнього руху. У черкаській школі запрацював простір, в якому школярі зможуть здобувати знання легко та просто в унікальному «Класі безпеки». Про це інформують в ГУ ДСНС у Черкаській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора