Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Січня, 2022 р., 10:30
Відкриті дані — основа для створення зручних сервісів, що допомагають розв’язувати щоденні проблеми, однією з яких є охорона здоров’я та отримання якісних медичних послуг.
24 Січня, 2022 р., 09:25
Відсьогодні ФОПи 1-3 групи можуть подати річну декларацію у застосунку Дія. Це можна зробити з будь-якого місця у декілька кліків. «Після запуску перших послуг в Дії зручна податкова онлайн стала новою реальністю для українських підприємців-спрощенців. Сплатити податки і збори ФОП, переглянути декларації та розрахунки з бюджетом — все це можна зробити у застосунку Дія. Зараз до цих послуг ми додали ще подачу об’єднаної річної декларації у застосунку для ФОП-спрощенців і зробили її максимально доступною для кожного підприємця», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
21 Січня, 2022 р., 16:22
Спецслужби Російської Федерації активно використовують псевдомінування об’єктів соціальної сфери та критичної інфраструктури, як один із елементів гібридної війни для посилення тиску на Україну.
21 Січня, 2022 р., 15:40
Президент Володимир Зеленський вважає, що через можливу ескалацію агресії з боку Російської Федерації щодо України програє вся світова спільнота. Про це Глава держави заявив в інтерв’ю американському виданню The Washington Post.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора