Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Січня, 2022 р., 11:37
Зробити онлайн-доступними найзапитуваніші архівні документи планують на Черкащині. Ініціативу втілюватимуть у межах проєкту Державного архіву України. Про перспективи диджиталізації та розширення архіву області йшлося під час зустрічі голови Державної архівної служби України Анатолія Хромова з керівництвом Черкаської ОДА. 
26 Січня, 2022 р., 09:25
Деньги и банковская карта на пенсионном удостоверении, в Киеве, 13 сентября 2017 г. Фото Ратынский Вячеслав / УНИАН На виконання законів України щодо загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, пенсійного забезпечення військовослужбовців, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та з метою здійснення додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2022 році Мінсоцполітики підготовлений проект постанови, який забезпечить з 1 березня 2022 року наступні кроки:
26 Січня, 2022 р., 09:21
Поліомієліт повернувся в Україну. Це захворювання може загрожувати великій кількості невакцинованих або не повністю вакцинованих дітей невиліковним паралічем і навіть смертю протягом кількох годин. 5–10% паралізованих внаслідок поліомієліту хворих помирають через те, що параліч уразив саме дихальні м’язи. Найбільш вразливі до поліо діти до 6 років.
25 Січня, 2022 р., 18:42
Перспективи нових партнерських стосунків між Черкащиною та підприємцями Азербайджану сьогодні обговорили в облдержадміністрації. Регіон є перспективним для інвестування та розвитку підприємств різноманітного спрямування. На цьому  наголосив під час зустрічі заступник очільника ОДА Роман Карманнік.
25 Січня, 2022 р., 17:10
Служба безпеки України встановила мережу псевдомінерів, які здійснили серію анонімних повідомлень на Черкащині. Зловмисники здійснили 9 повідомлень про мінування різних закладів та установ через закриті телеграм-чати, що керуються з території РФ.
25 Січня, 2022 р., 15:32
На Черкащині енергоефективними вже стали чотири заклади освіти завдяки програмі Президента «Велике Будівництво» у 2021 році. Про це повідомив голова ОДА Олександр Скічко.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора