Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

30 Жовтня, 2019 р., 14:16
Відповідно до розпорядження Головного Державного ветеринарного інспектора України від 28.08.2019 № 70 «Щодо організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2019 році» у Черкаській області розпочнеться осіння планова пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу повітряним методом (орієнтовно з 30-31 жовтня, в залежності від погодних умов, в т.ч. у вихідні дні).
29 Жовтня, 2019 р., 12:02
Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства», при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.
09 Жовтня, 2019 р., 10:00
Запрошуємо 11 жовтня узяти участь у заходах з нагоди Дня   захисника України та Дня Українського козацтва.
16 Вересня, 2019 р., 11:53
Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства», при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту' прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (адреса: м. Черкаси, бульв. Шевченка. 185, номер гарячої лінії: (0472) 33-00-27). З метою надання якісної правової допомога діють мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомога, що здійснюють виїзди у населені пункти Черкаської області. До складу мобільних точок входять представники Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області та нотаріуси.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора