Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Серпня, 2018 р., 16:00
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання cтворення та діяльності сімейних фермерських господарств».
10 Серпня, 2018 р., 10:23
Без «білих» плям, «сірих» районів та залучивши до об’єднавчої роботи всі території Черкащини. В області завершили доопрацювання перспективного плану об’єднання територіальних громад. Надалі його винесуть на розгляд депутатського корпусу обласної ради, згодом подадуть на затвердження до Кабміну, каже заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань.
09 Серпня, 2018 р., 16:44
 Сьогодні у сесійній залі Звенигородської районної ради під головуванням заступника директора – начальника управління житлово-комунального господарства Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської облдержадміністрації Андрія Липканя відбулося засідання обласного оперативного штабу з координації робіт щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.
08 Серпня, 2018 р., 14:41
99% дітей Черкащини віком від 3 до 6 (7) років охоплені усіма формами дошкільної освіти, у тому числі педагогічним патронажем. У середньому в Україні цей показник сягає 93%, повідомляють в управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора