Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Липня, 2018 р., 12:57
Сьогодні в актовій залі 6 Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області відбулась нарада, під час якої рятувальники Звенигородщини підвели підсумки роботи за І півріччя 2018 року.
11 Липня, 2018 р., 14:08
Сьогодні відбулося засідання координаційної ради з питань громадського бюджету для розгляду пропозицій та визначення цьогорічних переможців. Ними  стали  3 проекти:
06 Липня, 2018 р., 16:22
Сьогодні село Чемериське відзначає свій день народження.
06 Липня, 2018 р., 15:33
5 липня під головуванням голови райдержадміністрації Василя Довбуша за участю голови районної ради Володимира Кучера, представників Звенигородської міської ради, ТОВ "Рулонні газони України", сільського голови с.Хлипнівка, депутатів обласної та районної рад, директора Звенигородського підприємства  водопостачання та водовідведення, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та громадськості відбулося засідання круглого столу по питанню врегулювання та дотримання норм  земельного та природоохоронного законодавства ТОВ "Рулонні газони України".
04 Липня, 2018 р., 16:34
– Нині для кожного з нас, як користувачів медичних послуг, актуальним є питання упровадження медичної реформи. Чимало хто певен, що це призведе до скорочення мережі. Насамперед йдеться про їхню реорганізацію, підвищення якості послуг, зокрема і у сільській місцевості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора