Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Січня, 2018 р., 08:17
У рамках робочої поїздки голова райдержадміністрації Василь Довбуш побував на будівництві військового «національного» парку-музею України, що знаходиться поблизу траси Умань-Золотоноша на землях Козацької сільської ради.
16 Січня, 2018 р., 15:20
Сьогодні під головуванням голови райдержадміністрації Василя Довбуша відбулось засідання комісії з розміщення коштів районного бюджету на депозит.
15 Січня, 2018 р., 09:54
Завершився другий з трьох років процесу реформування, визначених Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» (далі –  Закон про реформування).
12 Січня, 2018 р., 16:03
Сьогодні на центральній площі міста відбулось фольклорне свято «Щедрий вечір , Україно!»
12 Січня, 2018 р., 12:29
Матір учасниці АТО отримала нагрудний знак "Холодний Яр", якою нагороджена посмертно її донька Ольга Зеленюк-Юріна.
04 Січня, 2018 р., 16:16
Сьогодні у сесійній залі Звенигородської районної ради відбулась нарада за участю голови райдержадміністрації Василя Довбуша, співробітників Головного управління Національної поліції в Черкаській області, обласної служби автомобільних доріг, підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронців територіальних підрозділів поліції, представників Звенигородського, Катеринопільського, Тальнівського, Корсунь-Шевченківського, Лисянського, Шполянського районів.
27 Грудня, 2017 р., 16:37
Сьогодні в районному Будинку культури відбулось новорічне дійство для дітей учасників АТО. Голова райдержадміністрації Василь Довбуш привітав всіх присутніх в залі  з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Вручив новорічні подарунки дітям загиблих військовослужбовців – учасників антитерористичної операції. Побажав діткам, щоб у їхньому житті все  складалося якнайкраще  - гарних оцінок, гарного відпочинку на канікулах, святкового настрою.
26 Грудня, 2017 р., 15:22
Під час робочої поїздки голова райдержадміністрації Василь Довбуш напередодні відзначення 80-ї річниці від дня народження В’ячеслава Чорновола відвідав навчальний заклад у Вільховці, що носить ім’я  засновника Народного Руху України та входить до Всеукраїнської асоціації шкіл імені В’ячеслава Чорновола.
25 Грудня, 2017 р., 10:54
24 грудня, у 80-ту річницю з дня народження В’ячеслава Чорновола у Вільховці на території садиби-музею відбувся мітинг та покладання квітів до погруддя В’ячеслава Максимовича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора