Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Листопада, 2017 р., 14:37
Про організацію проведення медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах та роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці, причини виникнення професійних захворювань та здійснення державного нагляду  у сфері гігієни праці обговорено на семінарі-нараді  17 листопада.
17 Листопада, 2017 р., 16:43
       Щорічно, представники однієї із найважливіших на землі професій – аграрії, в листопаді місяці підводять підсумки роботи за рік. Сьогоднішнє свято – вінець напруженого року, наповненого проблемами, турботами і  повсякденною працею  хліборобів нашого краю. Святкові заходи з нагоди  Дня працівників сільського господарства відбулися 17 листопада у районному Будинку культури. Хлібороби, тваринники, працівники агропромислового комплексу району, ветерани сільськогосподарського виробництва Шевченкового краю зустрілися, щоб поділитися досвідом, привітати один одного з професійним святом.
17 Листопада, 2017 р., 12:59
Сьогодні у  сесійній залі районної ради відбулося урочисте вручення пакетів документів, які засвідчують  право власності на земельні ділянки,  30 учасникам АТО та членам їхніх сімей. 
16 Листопада, 2017 р., 12:25
Звенигородський міськрайонний відділ Державної установи «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я  України»  повідомляє про те, що  протягом жовтня – листопада в районі зареєстровано 4 випадки отруєння грибами  з 6 постраждалими особами, з них  один   випадок закінчився смертю хворого ( дитина  11 років).
15 Листопада, 2017 р., 17:14
      11 листопада у Чижівському сільському будинку культури відбулися заходи приурочені Дню працівників сільського господарства та Всеукраїнському Дню працівників  культури та майстрів народного мистецтва.
09 Листопада, 2017 р., 15:03
Урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися сьогодні в приміщенні Звенигородської дитячої школи мистецтв.
07 Листопада, 2017 р., 08:29
Обласна влада тримає питання виплати зарплати працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» на постійному контролі.
03 Листопада, 2017 р., 14:46
Сьогодні, напередодні відзначення Дня працівників соціальної сфери, голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови м.Звенигородка Оксана Бугаєнко відвідали Звенигородський будинок-інтернат для інвалідів та престарілих, привітали з професійним святом соціальних працівників закладу, кращих з них нагородили грамотами.
02 Листопада, 2017 р., 15:56
Розроблену фахівцями обласного управління водних ресурсів карту презентували під час засідання в ОДА.
02 Листопада, 2017 р., 15:44
        25 жовтня 2–гу річницю з дня створення відзначала військова частина А 0709 міста Черкаси – підшефна для нашого району. Цього року чудовим подарунком для військовослужбовців став святковий концерт, організований за ініціативи та підтримки голови районної державної адміністрації Василя Миколайовича Довбуша.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора