Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Жовтня, 2017 р., 16:21
     Останнім часом в Україні трапилась низка надзвичайних ситуацій, що призвели до жертв серед населення та значних матеріальних втрат. Це резонансні пожежі в Одесі, Запоріжжі, Херсоні, загоряння торф’яників поблизу смт. Ірдинь, гасіння яких не припиняється з 18 вересня,  вибух боєприпасів у Калинівці та ряд інших. Така ситуація потребує постійного вдосконалення підготовки керівних кадрів органів державної влади та місцевого самоврядування.
06 Жовтня, 2017 р., 15:03
      З метою формування у молоді установки на активність самопізнання як основу вибору професії; ознайомлення зі світом професій та особливостями ринку праці, розширення кругозору щодо змісту і вимог професії до людини; ознайомлення з правилами вибору професії Черкаська обласна служба зайнятості проводить  акцію „Випускник – 2018", яка розпочалася 2 жовтня  і триватиме до  30 листопада 2017 року.
29 Вересня, 2017 р., 16:49
       Круглий стіл з учасниками АТО відбувся сьогодні в сесійній залі районної ради за участю  голови райдержадміністрації Василя Довбуша, першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки, секретаря  міської ради Леоніда Маренича, представників  структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, установ, організацій району. Обговорено питання щодо пришвидшення процесу оформлення документів для отримання учасниками бойових дій (АТО) земельних ділянок, порядку надання земельних ділянок для будівництва в місті Звенигородка, медичного забезпечення бійців, зокрема лікування та зубопротезування, забезпечення  санаторно-курортним  лікуванням.
28 Вересня, 2017 р., 17:01
Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти відбулися сьогодні у районному Будинку культури .
25 Вересня, 2017 р., 15:05
Спортивні змагання з легкої атлетики серед учнів 6-7 класів району на призи воїнів АТО відбулися 23 вересня на території Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи.
22 Вересня, 2017 р., 15:49
Сьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки відбулося засідання ради райдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення.
22 Вересня, 2017 р., 15:14
Урочисті заходи з нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля відбулися сьогодні у сесійній залі районної ради.
22 Вересня, 2017 р., 11:44
21 вересня для членів Громадської ради при Звенигородській райдержадміністрації організовано виїзний тур по Шевченківських місцях.
19 Вересня, 2017 р., 16:39
18 вересня під час чищення криниці в домоволодінні мешканця села Юркове виявлено речовину, схожу на ртуть. Співробітниками Звенигородського районного відділу управління ДСНС України в області речовину було зібрано і затаровано в контейнери для подальшої утилізації. Звідки взялась в криниці небезпечна речовина з’ясовують правоохоронці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора