Новини
19 Лютого, 2021 р., 09:46
На новому дашборді НСЗУ розміщено дані щодо рівня вакцинації в Україні. Інформація буде корисною для пацієнтів, представників місцевої влади, бізнесу, закладів охорони здоров’я, громадських активістів.
19 Лютого, 2021 р., 09:20
Перелік української сільгосптехніки для держпідтримки розширили на 320 нових одиниць. Тепер їх налічується 14 892 від 200 заводів-виробників. Перелік заводів-виробників також збільшився на 9.
19 Лютого, 2021 р., 09:10
З 24 лютого 2021 року на території України встановлюється “жовтий” рівень епідемічної небезпеки з окремими обмеженнями для закладів освіти. Водночас у регіонах, де буде встановлено “червоний” рівень, здобувачам забороняється відвідувати заклади освіти, що не стосується дитсадків, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів шкіл.
«Промисловий безвіз» та приєднання до ENTSO-E — конкретні кроки для подальшої євроінтеграції України
19 Лютого, 2021 р., 09:00
Лібералізація торгівлі між Україною та ЄС, а саме — «промисловий безвіз» та приєднання української енергосистеми до європейської мережі ENTSO-E — це конкретні кроки Уряду для подальшої євроінтеграції України. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час зустрічі з послами країн Європейського Союзу.
19 Лютого, 2021 р., 08:30
Державний Герб України — це один із чотирьох офіційних символів поряд з Прапором, Гімном і Конституцією. Ми пишаємося своїми національними символами, традиціями, культурою та людьми.
18 Лютого, 2021 р., 16:49
У Черкаській області готуються проводити вакцинацію в три етапи. Директорка Черкаської міської інфекційної лікарні Світлана Волгіна відвідала всеукраїнський форум «Україна 30: COVID-19» й розповіла на брифінгу в Черкаській ОДА про деталі вакцинації від коронавірусу.
18 Лютого, 2021 р., 16:20
У 2020 році в області діяли низка програм, спрямованих на розвиток окремих галузей тваринництва. Зокрема, в ході реалізації положень Програми розвитку галузі молочного скотарства на 2010 – 2020 роки у всіх категоріях господарств вироблено 461,2 тис. тонн молока. У розрахунку на одного жителя області виробляється 379 кг молока. Зазначені обсяги виробництва молока забезпечують фізіологічну потребу населення відповідно до норм споживання.