Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

15 Лютого, 2018 р., 16:07
Сьогодні у Звенигородці відбулись заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ої річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан.
14 Лютого, 2018 р., 17:14
Сьогодні в актовій залі 6 Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області відбулась нарада, під час якої рятувальники Звенигородщини підсумували свою роботу у 2017 році.
08 Лютого, 2018 р., 16:14
        Сьогодні  заступник голови райдержадміністрації – голова комісії  Руслан Каюк провів засідання комісії з питань погашення  заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат за участю першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки на якому розглянуто колективне звернення від працівників Звенигородського ВЖРЕУ щодо заборгованої заробітної плати. Керівник Звенигородського ВЖРЕУ Віктор Загородній поінформував присутніх щодо обстав виникнення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємстві та шляхів вирішення даної проблеми.
08 Лютого, 2018 р., 15:11
Питанням надання екстреної медико-санітарної допомоги у районі присвячене сьогоднішнє засідання громадської ради при райдержадміністрації.
08 Лютого, 2018 р., 14:31
Сьогодні представляю абсолютно новий проект для Черкащини – Школу малого та середнього підприємництва. На жаль, у Черкасах, як і в більшості обласних центрів, немає якісної бізнес-освіти. Нашу команду такий стан справ не влаштовує, тому ми починаємо діяти в цьому напрямі. Ми робимо це першими в Україні в такому форматі та з уже перевіреними партнерами – Фондом Василя Хмельницького K.Fund та Агенцією регіонального розвитку.
07 Лютого, 2018 р., 14:32
Сьогодні учні Ризинської загальноосвітньої школи отримали новий шкільний автобус, придбаний у рамках програми "Шкільний автобус" на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів.
07 Лютого, 2018 р., 11:08
У понад сотні закладів області вже впроваджено інклюзивну форму навчання. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час підписання меморандуму про співпрацю із Благодійним Фондом Порошенка. Напередодні дружина Президента відвідала Черкащину з робочим візитом.
31 Січня, 2018 р., 16:14
Cьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка та заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк провели засідання підсумкової комісії щодо виконання у 2017 році покладених на райдержадміністрацію  зобов’язань з питань погашення  заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати  в районі, та детінізації виплати заробітної плати в районі.
31 Січня, 2018 р., 16:09
Сьогодні під головуванням голови райдержадміністрації Василя Довбуша відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, в ході якої затверджено план дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних підрозділів міністерств і відомств, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності щодо підготовки до пропуску льодоходу, весняної повені та паводків у 2018 році та затверджено склад районного оперативного штабу для забезпечення безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора