Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Липня, 2017 р., 10:35
На початку квітня 2017 року та ініціативи онлайн-ресурсу AgroPortal.ua та асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), підтримки Міністерства аграрної політики та продовольство України, оголошено про старт II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017».
07 Липня, 2017 р., 12:43
До управління Держпраці, у зв’язку з масовими відпустками в літній період, почастішали звернення від роботодавців з проханням надати роз’яснення щодо надання щорічної додаткової відпустки за шкідливі та важкі умови праці. Роз’яснення надає головний державний інспектор сектору з питань експертизи умов праці Галина Дяченко.
06 Липня, 2017 р., 14:52
– В області успішно реалізуємо програми з поліпшення житлових умов учасників АТО. Кількість родин бійців, які скористались ними, зростає. Як відомо, маємо діючих дві програми – державну та обласну.
06 Липня, 2017 р., 09:31
5 липня на Звенигородщині з візитом побував перший радник Консульського відділу Посольства Республіки Польща у Києві пан Бартош Яблонський з нагоди відзначення 165-ї річниці з дня народження польського письменника, уродженця села Водяники, Станіслава Грудзинського.
05 Липня, 2017 р., 12:20
        Найближчим часом кіберполіція обіцяє оприлюднити інструкцію для перевірки комп’ютерів на наявність бекдору, через який здійснювався збір інформації перед атакою вірусу Petya. Про це УННповідомляє з посиланням на Департамент кіберполіції.
04 Липня, 2017 р., 14:56
Провести в останній земний шлях бійця АТО Сергія Дядченка у селі Шевченковому на подвір’ї батьків зібрались жителі з усього Звенигородського району. Військовий загинув 1 липня поблизу села Піски Донецької області, підірвавшись на міні та отримавши поранення несумісні з життям.
04 Липня, 2017 р., 14:17
Одне з головних питань, що розглянуто на нараді, яку провів сьогодні голова райдержадміністрації Василь Довбуш із сільськими головами, наголосивши на тому, що розвиток населених пунктів безпосередньо залежить від ефективного наповнення місцевих бюджетів.
03 Липня, 2017 р., 12:13
   30 червня  в Державному навчальному закладі Звенигородський центр підготовки й перепідготовки робітничих кадрів відбувся випуск учнів групи № 2 професії «Сировар. Маслороб». На подвір’ї навчального закладу панувала святкова та піднесена атмосфера.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора