Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Серпня, 2017 р., 16:12
За даними УкрГідрометцентру, найближчими днями температурні показники перевищать позначку 35 градусів у Києві, Київській, Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Чернівецькій, Житомирській, та Вінницькій областях. 
27 Липня, 2017 р., 16:24
Це одне з головних питань, що розглянуто сьогодні на нараді, яку провів голова райдержадміністрації Василь Довбуш  за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, заступника міського голови Сергія Кулікова, секретаря  міської ради Леоніда Маренича, керівників управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, міськрайонного управління у Звенигородському районі та м.Ватутіному Головного управління Держагеокадастру у Черкаській області, представника ТОВ НВФ «Урожай», учасників АТО.
26 Липня, 2017 р., 16:27
Це актуальне і для України, і для Європи питання сьогодні розглянуто на нараді, яку у сесійному залі районної ради провів начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігор Колодка за участю голови райдержадміністрації Василя Довбуша.
26 Липня, 2017 р., 08:23
План організаційно-господарських, ветеринарно-санітарних і спеціальних заходів з ліквідації лейкозу великої рогатої худоби затверджено рішенням державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації, засідання якої 25 липня провів заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк.
25 Липня, 2017 р., 12:47
Такий висновок комісії Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області та управління цивільного захисту Черкаської облдержадміністрації за результатами проведеної з 17 по 25 липня комплексної перевірки виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки у Звенигородському районі.
20 Липня, 2017 р., 14:41
Забезпечення дотримання посадовими особами та працівниками суб’єктів господарювання в аграрному секторі економіки вимог Закону України "Про охорону праці", Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві та інших законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці – першочерговий обов’язок керівників господарств при проведенні організаційно-профілактичних заходів для недопущення випадків травмування працюючих при виконанні зернозбиральних робіт.
20 Липня, 2017 р., 10:45
У рамках нічної програми четвертого фестивалю Тараса Шевченка «Ше.Fest» працюватиме одразу дві локації. Шанувальники кінематографу зможуть подивитися три сучасних українських фільми, а любителі музики та поетичного слова - відпочити на галявині нічної акустики.
20 Липня, 2017 р., 10:35
На початку квітня 2017 року та ініціативи онлайн-ресурсу AgroPortal.ua та асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ), підтримки Міністерства аграрної політики та продовольство України, оголошено про старт II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора