Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Вересня, 2017 р., 14:29
Спільно поліпшувати інвестиційний клімат області домовився голова Черкаської ОДА з місцевими підприємцями. Про це йшлося на зустрічі, ініційованій Юрієм Ткаченком. У ній, зокрема, взяли участь керівники компаній UKRAVIT, KTD Group, «МАЇС», «Кемікал Елементс Юкрейн» та ін. 
15 Вересня, 2017 р., 11:50
Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня рятівника відбулись сьогодні в актовому залі 6 Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області.
15 Вересня, 2017 р., 08:31
До працівників державного підприємства  «Звенигородське лісове господарство» 14 вересня на урочисті заходи з нагоди професійного свята завітали поважні гості: заступник голови Звенигородської райдержадміністрації Руслан Каюк, голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко, голова Катеринопільської райдержадміністрації Ольга Ніколенко.
12 Вересня, 2017 р., 14:09
Унікальний завод із виробництва меду відкрили на Черкащині. Це спільний українсько-австрійський проект.
08 Вересня, 2017 р., 12:38
У рамках роботи мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги  сьогодні у райдержадміністрації відбулася зустріч фахівців Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Інни Синьогуб, Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмили Стригун,  приватного нотаріуса Наталії Бедратої-Скляр з жителями району.
05 Вересня, 2017 р., 12:50
Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки сьогодні відбулось засідання районного оперативного штабу з координації робіт щодо своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району та  соціальної сфери району до стабільної  роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018  років.
04 Вересня, 2017 р., 16:21
Збулася мрія вихованців фізкультурно-спортивного клубу «Спарта», що в Каневі. Відтепер він має сучасні боксерські ринги – титульний і тренувальний.
04 Вересня, 2017 р., 16:16
У новому статусі запрацював Верхняцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – ліцей» на Христинівщині. Віднині заклад інноваційний. Із його колективом зустрівся голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, перебуваючи в районі з робочим візитом.
04 Вересня, 2017 р., 09:35
1 вересня, напередодні Дня підприємця, у сесійному залі районної ради урочисто привітали підприємців району з їхнім професійним святом голова райдержадміністрації  Василь Довбуш, голова районної ради Володимир  Кучер, секретар міської ради Леонід Маренич, начальник Звенигородської об’єднаної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області Анатолій Мовчан.
04 Вересня, 2017 р., 08:37
Першого вересня діти Шевченківського  навчально-виховного комплексу отримали новий шкільний автобус.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора