Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Жовтня, 2023 р., 15:45
Для боротьби з бюрократією Міністр оборони Рустем Умєров підписав відповідний наказ.
17 Жовтня, 2023 р., 14:45
Співдія на місцях – надважлива. Пріоритетні напрямки роботи регіональних координаційних центрів підтримки цивільного населення обговорили на Форумі у Києві. Захід відбувся за ініціативи Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук. Напрацювання Черкащини представила на заході перша заступниця очільник області Наталія Кравченко.
17 Жовтня, 2023 р., 13:55
ГО «Українська Волонтерська Служба» спільно з ГО «Рух Олександра Педана “JuniorS”» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерства освіти і науки та Міністерства молоді та спорту ініціювала новий проєкт, що сприятиме обізнаності про важливість волонтерської діяльності.
17 Жовтня, 2023 р., 12:43
Підтримка військових, соціальний захист та посилення медичних потужностей. На Уманщині обговорили питання наповнення місцевих бюджетів та основні напрями видатків на нараді під головуванням першої заступниці очільника області Наталії Кравченко.
17 Жовтня, 2023 р., 12:06
Уряд схвалив постанову № 1078 «Деякі питання реалізації пілотного проекту щодо проведення масової оцінки земель». Документ розроблено Міністерством аграрної політики та продовольства України.
17 Жовтня, 2023 р., 10:41
За підсумками дванадцятої хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів 17 переможців отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 7,2 млн грн. Загалом від старту ветеранського компоненту грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 136 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 54 млн грн. Про це повідомила заступниця Міністра економіки України Тетяна Бережна. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора