Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2023 р., 18:40
Україна посилюватиме партнерства й альянси, у яких бере участь; зокрема, завдяки єднанню вже зробила сильнішим Європейський Союз і зміцнить НАТО, адже після перемоги буде донором безпеки для всієї Європи та світу. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив, представляючи орієнтири Української доктрини на пленарному засіданні Верховної Ради з нагоди Дня Конституції України.
28 Червня, 2023 р., 15:08
«Черкаські роботодавці можуть отримати компенсацію в розмірі 6700 гривень за кожного працевлаштованого робітника з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО), за якого роботодавець сплачує єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Тривалість надання такої допомоги не може перевищувати двох місяців з дня працевлаштування особи», – розповідає начальниця відділу активних програм зайнятості Черкаського обласного центру зайнятості Лариса Мірошник.
28 Червня, 2023 р., 14:51
Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук взяла участь у підготовчому засіданні міжвідомчого кризового штабу.
28 Червня, 2023 р., 12:37
Конституції України – 27 років. З нагоди державного свята на Черкащині відзначили військових, волонтерів, рятувальників, поліцейських, підприємців, діячів культури, науки, мистецтва, освіти. Високі державні та обласні нагороди вручив черкащанам очільник Черкащини Ігор Табурець.
28 Червня, 2023 р., 09:43
Для того, щоб субсидію нарахували за весь неопалювальний період, окремим категоріям громадян необхідно подати заяву до кінця червня (протягом двох місяців із початку цього періоду). В іншому разі субсидію нараховуватимуть із місяця звернення. Про це інформують в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора