Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Червня, 2023 р., 17:57
Наслідки вчорашніх прильотів ліквідують в Умані. Двома ракетами «Калібр» росіяни поцілили в абсолютно цивільні об’єкти: в порожній цех сільськогосподарського підприємства й автомийку. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.
09 Червня, 2023 р., 16:43
Олімпійський осередок Черкащини продовжує традицію із відзначення кращого спортсмена місяця за результатами виступів атлетів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. У травні звання кращого спортсмена області отримав стрілець Сергій Куліш. Відділення НОК України в Черкаській області відзначить переможця та його тренера Віктора Нагнія грошовою премією.
09 Червня, 2023 р., 16:40
Через рукотворний росіянами паводок Україна має значні втрати флори та фауни. Велика вода по суті просто змиває усе наше біорізноманіття. Під загрозою зникнення 9 об’єктів Смарагдової мережі, 5 Рамсарських угідь площею понад 76 тис. га. Про це у Марафоні Єдині новини заявив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.
09 Червня, 2023 р., 16:22
У Міністерстві оборони України створено Акселератор інноваційного розвитку – постійно діючий консультативно-дорадчий орган, покликаний організовувати та реалізовувати проекти за напрямом науково-технічної діяльності відомства.
09 Червня, 2023 р., 15:28
На Херсонщині фактично підтоплено 48 населених пунктів, із них: 34 (3625 будинків) – на підконтрольній Україні території, 14 – на тимчасово окупованій, – написав на своїй сторінці у  Facebook  Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора