Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Червня, 2023 р., 10:36
Мінреінтеграції продовжує перераховувати гроші на виплати людям, які виїхали з небезпечних регіонів України евакуаційними поїздами. Починаючи з минулого місяця, міністерство також спрямовує кошти на виплати громадянам, які скористались евакоавтобусами.
08 Червня, 2023 р., 09:57
Із 6 червня запрацював офіційний сайт Черкаського обласного контактного центру. Ресурс доступний за посиланням https://okc.ck.gov.ua.
07 Червня, 2023 р., 17:30
Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков провів у Херсоні оперативну нараду щодо ситуації на півдні. У нараді також взяли участь керівник Штабу з ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС – Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба, голова Херсонської ОДА Олександр Прокудін, голови Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської ОДА, рятувальники.
07 Червня, 2023 р., 16:56
Мешканці Херсонщини, які вимушено евакуюються з населених пунктів через загрозу затоплення, можуть знайти житло у безпечних районах країни, скориставшись програмою «Прихисток».
07 Червня, 2023 р., 15:56
Понад 6,7  мільйонів гривень виплатили ще 4 фермерським господарствам на розвиток садівництва, ягідництва, виноградарства в рамках урядової грантової програми з підтримки малого та середнього бізнесу.
07 Червня, 2023 р., 15:35
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за найкращу публіцистичну роботу в галузі журналістики. Прийом творів на здобуття Премії триватиме до 10 серпня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора