Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Червня, 2023 р., 15:17
З початку місяця найтеплішим на Черкащині виявилося 3 червня, з температурами середини липня. Похолодання на 4-5º, що відмічалося в останні три доби, виявилося короткочасним.
06 Червня, 2023 р., 15:08
Від початку повномасштабної війни у рамках тісної співпраці Міністерства охорони здоров’я з міжнародними партнерами: Єврокомісією, ВООЗ, урядом Польщі, БО «Лікарі без кордонів», БФ «Медична місія», транспортними бригадами парамедиків із Польщі, Німеччини та інших країн, забезпечується медична евакуація постраждалих українців до закордонних клінік.
06 Червня, 2023 р., 13:30
Президент України Володимир Зеленський провів екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони щодо ситуації на Каховській ГЕС.
06 Червня, 2023 р., 11:35
В Естонії відбувся п’ятий щорічний Кібердіалог України та Сполучених Штатів Америки з питань кіберполітики. Під час зустрічі делегація США висловила підтримку Україні в боротьбі з російською агресією та анонсувала, що у співпраці з Конгресом надасть додаткові 37 мільйонів доларів кібердопомоги. Кошти будуть спрямовані на посилення кіберстійкості України, а також захист критично важливих мереж і цифрової інфраструктури. «Наразі Мінцифра фокусується на розбудові екосистеми цифрової стійкості. Підтримка США є важливим показником подальшого розвитку цієї стратегії. Ми вдячні колегам за сприяння в посиленні кіберспроможностей України і забезпеченні інструментів захисту критичної, зокрема цифрової, інфраструктури», — коментує Георгій Дубинський, заступник Міністра цифрової трансформації України.
06 Червня, 2023 р., 10:45
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що станом на 10:00 евакуйовано вже 742 особи у зв’язку з підривом Каховської ГЕС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора