Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2024 р., 08:45
Черкаською обласною військовою адміністрацією затверджено регіональні Критерії визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Черкаської області в особливий період.
29 Лютого, 2024 р., 16:02
Темпи та якість виконання ремонтних робіт із відновлення будинку в Умані на постійному контролі. Моніторинг здійснюють, зокрема, в  межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність». Про це розповів директор департаменту будівництва ОВА Ростислав Євмина.
29 Лютого, 2024 р., 15:50
Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області контролюють закупівлі комунальних установ. За результатами проведених моніторингів, співробітники Управління виявили невідповідність тендерних пропозицій учасника торгів умовам тендерної документації в закупівлі дров.
29 Лютого, 2024 р., 15:15
В області триває моніторинг публічних закупівель робочою групою «Прозорість і підзвітність». Так, із 22 по 29 лютого на Черкащині у статусі «подання пропозицій» перебуває 116 тендерних пропозицій із очікуваною вартістю понад 200 тис. грн.
29 Лютого, 2024 р., 15:02
Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.
29 Лютого, 2024 р., 14:57
«Моя податкова» –  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем. Про це інформують у Державній подітковій службі країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора