Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Лютого, 2024 р., 14:30
Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков прокоментував заяви про нібито триваючі перемовини з Урядом України про закриття кордону з Польщею.
29 Лютого, 2024 р., 11:50
Мінветеранів цьогоріч спрямує 71 млн грн на перекваліфікацію та здобуття ветеранами вищої освіти. Про це повідомив виконуючий обов’язки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час Форуму ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”.
29 Лютого, 2024 р., 09:30
Мінцифра спільно з Київською школою економіки проводить опитування серед підприємців, щоб оцінити попит на інженерних та технічних спеціалістів. Мета опитування — визначити реальну потребу українського бізнесу в таких фахівцях. А також те, який рівень знань та навичок має бути в цих спеціалістів.
28 Лютого, 2024 р., 17:13
У межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тисяч євро кожен для відновлення, розвитку та підвищення стійкості у часи війни. Це вже друга хвиля підтримки українського бізнесу від ЄС та Німеччини у рамках грантового конкурсу для 100 ММСП з початку 2024 року.
28 Лютого, 2024 р., 17:06
Держава постійно працює над розширенням доступності програми реімбурсації «Доступні ліки» для того, щоб все більше пацієнтів мали змогу отримати необхідні їм ліки безоплатно або з частковою доплатою. Вартість лікарських засобів за програмою відшкодовує Національна служба здоров’я України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора