Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Лютого, 2024 р., 15:50
Торік в області діагностували майже 5 тисяч нових випадків захворювання на рак. Значна частка – виявлено на пізніх стадіях. Про захворюваність населення Черкащини на злоякісні новоутворення розповіли на брифінгу в медіацентрі ОВА генеральний директор ДУ «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Володимир Папач і заступник директора КНП «Черкаський клінічний онкологічний центр» Ігор Гайдай.
08 Лютого, 2024 р., 14:38
На  сьогодні 69 релігійних громад Черкащини  змінили  підпорядкування  та ввійшли до Православної Церкви України. Зокрема, минулоріч таких переходів  відбулося 43. Найбільше – у громадах Черкаського району. Про це повідомив начальник обласного управління культури та охорони культурної спадщини Олександр Шабатін на брифінгу в  медіацентрі ОВА.
08 Лютого, 2024 р., 14:33
В Україні офіційно розпочався ІІ, територіальний, етап нацзмагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про його проведення в регіоні розповіли амбасадори проекту на брифінгу в медіацентрі ОВА.
08 Лютого, 2024 р., 10:31
Люди з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю зможуть упродовж трьох місяців отримувати додаткові виплати від Всесвітньої продовольчої програми ООН (ВПП ООН). Йдеться про людей, які:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора